Gids omtrent diëten met maaltijdvervangers

Een van de populairste, zo niet de meest populaire diëten vandaag de dag onder Nederlanders is het maaltijdvervanger dieet. Voor mensen die zoiets hebben van huh heb ik misschien onder een steen geleefd hierbij een uitleg precies hoe en wat.

Bij het maaltijdvervanger dieet, vervangt een persoon 1 maaltijd per dag door een shake of een smoothie of hoe je het ook wilt noemen. In ieder geval geen vaste maaltijd maar een drinkbare substantie.

Het is van belang dat deze shake hoog is in eiwit, laag is in koolhydraten. Geen suiker of onnodige toevoegingen, en daarnaast voldoende vitamines en mineralen en andere voedingsstoffen bevat zodat het een gezonde ‘maaltijd’ is en je kan vullen tot de volgende maaltijd.

Maar niet alle maaltijdshakes are created equal. Er zijn er vele op de markt. En vele zijn bar slecht. Zitten bijv. vol met suiker en kleurstoffen en andere chemische troep. Dat moet je niet hebben dat gaat je gezondheid absoluut geen goed doen.

Aanbevolen: Be-Slank koolhydraatarme dieet shakes

Be-Slank is een producent die louter kiest voor natuurlijke bouwstenen van de shake. Absoluut geen kunstmatige suikers, e-nummers, kleurstoffen en weet ik wel allemaal. Verder geen soja, geen gluten en geen lactose. Het is geheel plantaardig. Dus uitermate geschikt voor vegans bijvoorbeeld. Maar ook niet-vegans gaan goed op dit product. Plantaardige eiwitten zijn ons inziens gewoonweg een betere keuze dan dierlijke eiwitten. De eiwitten van de Be-Slank maaltijdvervanger worden gewonnen uit allerlei gezonde etenswaren zoals linzen. Er zitten ook superfoods bij zoals de maqui bes en ook ginseng wat goed is voor uw weerstand. Be-Slank is dus meer dan een dieet shake, het is echt een health shake, een waardevolle toevoeging voor uw algehele gezondheid. Dat kan niet gezegd worden van andere maaltijdvervangers op de markt. Enfin, lees meer hier, over ervaringen van echte gebruikers: Be-Slank ervaringen afvallen met shakes. Voor veel mensen is het een revelatie dat afvallen dus blijkbaar kan lekker, makkelijk en comfortabel en ook nog eens gezond.